CultuurWerkt! staat niet stil

Het is een tijd waarin we onszelf heruitvinden en elkaar steunen. Ook in deze tijd verrijkt CultuurWerkt! werkend Nederland met kunst en cultuur. In onze wekelijkse nieuwsbrief komen de leukste culturele initiatieven, online én offline, aan bod. Ook zijn de wekelijkse winacties weer terug van weggeweest. In de nieuwsbrief en op onze website hebben we natuurlijk weer een bijzonder aanbod met onder andere voordeel op luisterboeken, arthouse films, musea, concerten en workshops. Ondertussen blijven we bijzondere culturele en creatieve initiatieven verzamelen voor het ‘nieuwe normaal’. Alles onder het mom van 1.5 meter en natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Platform voor cultuurmakers

Naast het bieden van inspiratie en online én offline activiteiten voor onze leden, denken wij ook aan de cultuurmakers. De makers die nu geen podium beklimmen en dus geen publiek hebben. Gelukkig heeft CultuurWerkt! een enthousiast publiek van meer dan 250.000 leden. Daarom stellen wij ons platform open voor alle cultuurmakers met een goed, origineel en creatief idee.

 

Blijf op de hoogte 

Kortom, CultuurWerkt! juist nu! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe culturele aanbiedingen en activiteiten. Wij blijven je wekelijks inspireren, dus houd ons in de gaten!

 

Blijf op de hoogte