CultuurWerkt! tijdens corona


Ook in coronatijd verrijkt CultuurWerkt! werkend Nederland met kunst en cultuur. Offline én online.

Het laatste nieuws

Bekijk de meest actuele informatie van de Rijksoverheid hier.

Update coronamaatregelen -
13 oktober 2020
Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober is bekendgemaakt dat theaters maximaal 30 personen mogen ontvangen. Hierdoor hebben verschillende theaters besloten om hun deuren te sluiten. 

De regels voor musea, beeldentuinen en andere binnen- en buitenlocaties met doorstroom van bezoekers zijn niet gewijzigd. Het betekend nog steeds dat bezoekers vooraf per tijdvak moeten reserveren.  

 

 

Heb je
vragen?

Mocht je kaarten hebben geboekt in deze corona periode en heb je vragen hierover, neem contact op met de betreffende locatie. We zijn zoals gebruikelijk te bereiken op 020-788 88 10 of via info@cultuurwerkt.nl. Heb je andere vragen die te maken hebben met ons lidmaatschap, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

 

CultuurWerkt! tijdens corona

Er is veel te genieten als het gaat om kunst en cultuur, juist nu! Kunst en cultuur zorgt voor afleiding, biedt vermaak en geeft je inspiratie. In de wekelijkse nieuwsbrieven vind je ons culturele aanbod - online én offline - en maak je kans op vrijkaarten. Alle aanbiedingen zijn natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bekijk het aanbod