CultuurWerkt! tijdens corona


In deze corona tijd verrijkt CultuurWerkt! werkend Nederland met kunst en cultuur. Aanvankelijk waren alle theaters en musea gesloten maar gelukkig staan de deuren weer op een kier. We willen je laten je weten dat wij niet stil staan; #kunststaatnooitstil

CultuurWerkt! juist nu!

Er is veel te genieten als het gaat om kunst en cultuur, juist nu! Kunst en cultuur zorgt voor afleiding, biedt vermaak en geeft je inspiratie. In de wekelijkse nieuwsbrieven vindt je ons culturele aanbod - online én offline - en maak je kans op vrijkaarten. Alle aanbiedingen zijn natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk het aanbod

Inspiratie nieuwsbrieven

Vanaf maart informeerden wij doormiddel van de inspiratienieuwsbrieven #kunststaatnooitstil al onze klanten, leden en volgers. Er was veel nieuws te ontdekken. Wij selecteerden de mooiste en leukste online culturele initiatieven en activiteiten in deze periode.

 Ben je benieuwd wat er allemaal voorbij kwam? Lees de nieuwsbrieven hier terug!

Week 12: introductie
Week 13: lunchconcerten
Week 14: beweging
Week 15: lucht
Week 16: lichtpuntjes
Week 17: vermaak
Week 18: ruimte
Week 19: zorg
Week 20: muziek
Week 21: woorden
Week 22: musea
Week 23: tot slot

Heb je
vragen?

Mocht je kaarten hebben geboekt in deze corona periode en heb je vragen hierover, neem contact op met de betreffende locatie. We zijn zoals gebruikelijk te bereiken op 020-788 88 11 of via info@cultuurwerkt.nl. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op