De Week van Cultuur & Werk 2019


Van 11 tot en met 15 november staat het belang van kunst & cultuur voor werkend Nederland in de spotlights! Ontdek de voordelen zodat ook jouw organisatie futureproof is.Van 11 tot en met 15 november 2019 organiseert CultuurWerkt! de Week van Cultuur & Werk. Met creativity boosts bij bedrijven, publieke performances, een kennisevent en een knallende afsluiter zullen vernieuwers, HR-professionals en managers ervaren hoe de inzet van kunst en cultuur hun bedrijf een voorsprong geeft.

Na twee succesvolle eerdere edities breidt dit evenement uit van één naar maar liefst vijf dagen. Organisaties zullen deze week worden aangemoedigd om uitdagingen te benaderen vanuit een kunstenaars-mindset.

CultuurWerkt! richt haar pijlen deze keer op het volgende vraagstuk: hoe vertaalt de inzet van creativiteit zich naar de werkvloer van de 21e eeuw?

‘Een strijkkwartet op de werkvloer - zelf kom je er niet zo snel op, laat staan dat je het even organiseert.’ - Henk Teer Consultant bij Xerox


Events tijdens de Week van Cultuur & Werk

12 november: Futureproof door kunst & cultuur

Tijdens de Week van Cultuur & Werk organiseren wij het event Futureproof door kunst & cultuur. Ervaar als vernieuwer, HR-professional of manager de voordelen van kunst en cultuur om jouw organisatie-uitdagingen op een creatieve wijze te benaderen. Met keynote spreker Kim Spinder en dagvoorzitter Arjen Banach.

Lees verder

Merlijn-Twaalfhoven-photo-by-Gerard-Mom-1024x683


15 november college: What Art Can Do

Als afsluiter van de Week van Cultuur & Werk geeft Merlijn Twaalfhoven het college What Art Can Do -Denk als een kunstenaar. Merlijn is internationaal actief in het creëren van innovatieve projecten en het schrijven van nieuwe muziek voor orkesten, koren en kamermuziekgroepen. 

Lees verder