Hoe voeg ik nieuwe collega's toe?

Er zijn 3 manieren waarop nieuw collega's toegevoegd kunnen worden aan het CultuurWerkt! lidmaatschap.

/ Indien er een verwerkersovereenkomst is opgesteld kun je de gegevens van nieuwe collega's aan ons doorgeven. Stuur een (beveiligd) excelbestand naar servicedesk@cultuurwerkt.nl, met daarin voor- en achternaam en emailadres van de betreffende collega's. Wij verwerken dit dan zo snel mogelijk

/ Indien er een verwerkersovereenkomst is opgesteld kun je nieuwe collega's zelf aanmelden via het admin portaal. Als je admin bent zie je na inloggen rechtsboven in je scherm "Mijn account" staan. Klik hier op, en vervolgens op Bedrijfsprofiel

Kies vervolgens voor tabblad "Team Beheren". Hier kun je collega's een voor een uitnodigen. Of als het om meer collega's gaat een CSV uploaden. Dit dient een bestand te zijn met een kolom voor: voornaam - achternaam - emailadres

/ Je collega's melden zichzelf aan. Als je je collega's zelf de keuze geeft om zich bij ons aan te melden, kun je de unieke accountlink met hen delen.

Weet je niet zeker of je de goede accountlink hebt? Neem dan gerust even contact op met jouw CultuurWerkt! contactpersoon of mail naar info@cultuutwerkt.nl