Hoe kan ik collega's verwijderen?

Je kunt collega's verwijderen door wanneer je ingelogd bent rechtsboven in je scherm naar "Mijn account" en op "Bedrijfsprofiel" te klikken.

Ga naar tabblad "Team Beheren" en zoek naar de betreffende collega en klik op verwijderen.

Het is op dit moment niet mogelijk om te zoeken of filteren onder "Beheer je team".

Heb je veel collega's en moeten er meerdere verwijderd worden? Stuur dan een beveiligd Excel Bestand naar ons toe via servicedesk@cultuurwerkt.nl

We ontvangen dit bestand dan graag met een kolom voor voornaam, achternaam en e-mailadres.